miercuri, 23 iulie 2014

CEREM DEMITEREA LUI ADRIAN SANDA!!! MITING PENTRU DEMITERE!

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Cabinet presedinte

                                                  COMUNICAT
referitor la atitudinea SS ADRIAN SANDA in legatura ce respectare Legii 341 DIN 2004

Datorita faptului ca numitul ADRIAN SANDA se OPUNE CU VEHEMENTA APLICARII LEGILOR IN ROMANIA, venim cu urmatoarele precizari:
Cu toate ca la SSPR exista o formula finala a ORDONANTEI DE URGENTA PENTRU PUNEREA IN PLATA A REVOLUTIONARILOR SUPUSI GENOCIDULUI PONTA-BASESCU, Adrian Sanda le-a cerut angajatilor sa nu promoveze absolut nimic in sedinta de guvern. Deasemenea acest individ face demersuri in stafful de partid pentru ca revolutionarii sa nu fie repusi in plata. Ca dovada sta si faptul ca a cerut si a obtinut aminarea platilor pe OUG 53, invocind faptul ca revolutionarii sunt impostori.
Mai mult, in urma unor discutii a reprezentantilor nostri cu el , ADRIAN SANDA a declarat ca doreste sa modifice LEGEA 341, si de abia dupa aceea sa puna in plata revolutionarii. In intentia lui Sanda este taierea celor 0,6,si nivelarea indemnizatiilor atit pentru ranisti cit si pentru celelalte categorii. O alta varianta ar fi revenirea la forma legii 42.
Adrian Sanda a incheiat protocol cu LORD condus de interlopul BALINT PETRICA, prin care insitutia ce o conduce va dirija fonduri catre LORD in vederea asa numitei sarbatori a 25 de ani de la REVOLUTIA ROMANA. Se intentioneaza ca liderii asociatiilor agreate de PSD sa primeasca sume importante de bani pentru asa zisele sarbatori.
Prin urmare MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA cere:
1. DEMISIA SAU DEMITEREA URGENTA A LUI ADRIAN SANDA si punerea lui la dispozitia organelor de ancheta pentru activitatea sa de pina acum, conform plingerilor penale pe care deja le are depuse.
2. Deschiderea unei anchete penale la sediul fostei SSPR si tragerea la raspundere a celor ce au gestionat si gestioneaza mafia certificatelor.
MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, FACE APEL CATRE TOTI REVOLUTIONARII ROMANI SA SE UNEASCA PENTRU DEMITEREA ACESTUI INDIVID CARE SE OPUNE CU TOATA PUTEREA SA APLICARII LEGII 341 MINTIND SI INVOCIND TOT FELUL DE MOTIVE.

DEASEMENEA VA RUGAM SA STABILITI O DATA CONVENABILA PENTRU TOATA LUMEA PENTRU ORGANIZAREA LA SSPR A UNUI MITING CU UN SINGUR SUBIECT : DEMISIA LUI ADRIAN SANDA

Alex Oprea

Iata de ce ADRIAN SANDA nu doreste punerea in plata a revolutionarilor-ep.1


ADRIAN SANDA-PETRICA BALINT PE SISTEM MIRCEA BASESCU-BERCEA MONDIALUL

Adrian SANDA, este cel care din functia de secretar de stat a structurii care se ocupa de revolutionari refuza in mod sistematic sa aplice prevederile Legii nr.341, cu toate ca misiunea si obligatiile sale ar trebui sa fie exact invers. Adica respectarea intocmai a Legii.
Foarte multa lume se intreaba de ce. Miscarea CIVICA REVOLUTIA CURATA incearca prin mijloace specifice sa gaseasca un raspuns la aceasta intrebare. Iata o prima concluzie:
Adrian Sanda
La data de 5 iunie 2014 ziarul de casa al unui anume BALINT PETRICA, gestionat de omul sau de incredere,  publica urmatorul material:

Fratii sau clanuri? Balint si Dragnea
Astăzi, 05.06.2014 a avut loc la Palatul Parlamentului, ședinta LORD’89 cu participarea atât a Comisiei Parlamentare a Revoluționarilor din Decembrie 1989 reprezentată prin dl. Vicepreședinte Senator Laurențiu Coca, dl. Deputat Niculae Mircovici și dl. Adrian Moldovan - consilier personal al d-lui Președinte Deputat Cristian Sefer, cât și a Secretariatului de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945 - 1989, reprezentat prin dl. Adrian Sanda - Secretar de Stat și dl. Gelu Voican Voiculescu.
De asemenea, au participat președinții asociațiilor de revoluționari, membre LORD’89, precum și invitați.

Scopul acestei întâlniri a fost stabilirea strategiei pe care CPRD’89, SSRMLIRCIR, cât și asociațiile de revoluționari trebuie să o aplice pentru a-și atinge obiectivele propuse :
- Stabilirea unui program comun pentru aniversarea a 25 ani de la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 împreună cu Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989
- Modalitatea repunerii în drepturi a revoluționarilor cât mai urgent posibil cu
respectarea prevederilor legale în vigoare
- Verificarea calităților dobândite în baza Legii nr. 341/2004, a tuturor categoriilor de beneficiari ai legii.
LORD ’89 sprijină demersurile propuse de dl. Adrian Sanda – Secretar de Stat, în vederea reluării plăților și a reverificării calităților acordate în baza Legii nr. 341/2004.
LORD’89 împreună cu CPRD’89, SSRMLIRCIR și IRRD vor intreprinde acțiuni comune cu scopul de a recâștiga imaginea revoluționarilor și a asociațiilor de revoluționari din România.
Totodată, s-a stabilit încheierea unui Protocol de colaborare între LORD’89 și SSRMLIRCIR privind obiectivele propuse.
Secretar General, Petrică Dorin Balint 

 De fapt suntem in situatia de a observa faptul ca intre LORDUL lui Balint si noua structura condusa de Sanda intervine un protocol. Ceea ce este de fapt miezul problemei se refera la paragraful scris cu rosu mai sus, anume STABILIREA UNUI PROGRAM COMUN PENTRU ANIVE
Acolo unde ii este locul!
RSAREA A 25 DE ANI DE LA..... 
Intrebarea care se pune este CINE DA BANII? Nu cumva fostul SSPR condus de Adrian Sanda?  Este sau nu este Adrian Sanda in LORD? Restul , cu strategia de punere n plata este o poveste pentru timpitei si trepanati. Fiindca pentru punerea in plata nu e nevoie de o strategie ( pretentioasa exprimare pentru prostirea prostului!) ci e nevoie pur si simplu de aplicarea Legii 341. Nimic altceva! 
Dar haideti sa vedem cine e Balint Petrica si de ce cei doi sunt uniti in cuget si simtiri....financiare. Pentru ca baietilor le cam plac banii statului sau cistigati nu foarte legal. Iata ce scria ziarul ADEVARUL despre acest Petrica Balint, un apropiat al PSD, prieten cu Liviu Dragnea, apropiat si protejat al lui Ion Iliescu:

Petrică Balint, membru în colegiul naţional al Institutului Revoluţiei Române, cercetat penal în problema preschimbării cer
Cine il protejeaza pe Balint?
tificatelor de revoluţionar -martie 26, 2011

 

Ziarul “Adevărul” – ediţia de Timiş din 25 martie 2011 (linc) anunţă că revoluţionarul lugojean Petrică Balint este cercetat penal pentru că şi-ar fi însuşit, în calitatea sa de preşedinte al asociaţiei de revoluţionari “16-21 decembrie 1989″ din Lugoj, sume cuprinse între 200 şi 60000 lei de la membrii asociaţiei pentru a le preschimba certificatele de revoluţionar şi a obţine retroactiv banii din indemnizaţiile de revoluţionar.
“Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul ca persoana în cauză şi-a însuşit în mod abuziv 10 % din indemnizaţia lunară a membrilor asociaţiei respective, iar de la unele persoane şi-a însuşit din indemnizaţia retroactivă aproximativ 60.000 de lei, motivînd faptul că aceasta trebuia predată unui forum superior pentru faptul că a aprobat acordarea acestei indemnizaţii”, a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Timiş.
Conform legii, dreptul la indemnizaţie de revoluţionar începe din momentul depunerii la SSPR a cererii pentru preschimbarea certificatului. Aceasta s-a întîmplat deseori în 2004, anul apariţiei legii 341/2004, iar aprobarea preschimbării a venit în multe cazuri cu mai mulţi ani întîrziere, motiv pentru care sumele retroactive, reprezentînd indemnizaţia de revoluţionar pe mai mulţi ani, pot fi considerabile.
Petrică Balint este unul dintre cei numiţi de Ion Iliescu în colegiul naţional al Institutului Revoluţiei Române (linc). Conform art. 4 lit. a din Legea 556/2004 (linc), colegiul naţional este organul deliberativ de conducere al institutului, iar membrii acestuia sînt desemnaţi de preşedintele României dintre personalităţile “reprezentative şi recunoscute” ale revoluţiei române.
Amintesc că un alt membru al colegiului naţional al IRR, Emilian Vasile Cutean, a fost condamnat la 5 ani închisoare (linc) pentru ilegalităţi financiare în perioada cînd a condus SSPR (hotărîre nedefinitivă, atacată cu apel).
Cred că întîmplarea cu Petrică Balint dovedeşte încă o dată cît de nefaste sînt prevederile Legii 341/2004 care au implicat asociaţiile de revoluţionari în problema preschimbării certificatelor. Certificatul trebuia să fie problema individuală a fiecărui revoluţionar în parte, nu o problemă colectivă a asociaţiilor, dar abjectei clase politice româneşti îi place să traseze sarcini asociaţiilor de revoluţionari, ca să le ţină departe de alte preocupări. Totodată aceeaşi clasă politică (în cazul concret discutat – prin Ion Iliescu) alege din rîndul revoluţionarilor anumite persoane pe care le declară arbitrar ca fiind cei mai reprezentativi revoluţionari, pentru ca apoi noţiunea de revoluţionar să poată fi compromisă în faţa opiniei publice româneşti.

Din cele prezentate aici, deducem ca Adrian Sanda ar putea face parte dintre baietii destepti, in sensul ca lui nu ii miroase gura a usturoi, avind baieti de incredere care se ocupa cu treburile muradare. Mai ales ca ADRIAN SANDA nu este strain de matrapazlacurile lui BALINT PETRICA, fiind sesizat de saitul REVOLUTIA LUGOJEANA asupra acestor lucruri:
 http://www.revolutialugojana.org/stiri/dl-sanda-adrian-de-ce-poate-fi-acuzat.html
Niste inscrisuri care sustin cit este de corect ADRIAN SANDA puteti gasi si aici: http://www.revolutialugojana.org/stiri/adevarata-fata-a-dlui-adrian-sanda.html
Mai mult, din investigatiile noastre preliminarii, constatam faptul ca SANDA ADRIAN a semnat colaborari si asocieri cu unul dintre interlopii din zona, l-am numit aici pe Petrica Balint. Mai mult, acesta se invirte in cele mai inalte cercuri ale PSD, detinem poze care dovedesc acest lucru. Iata ce scria la data de 23 iulie 2003 ziarul TIMPOLIS:

Strategii de intimidare la adresa "Crimei Organizate" Timisoara


Focuri de arma, trase in noaptea de miercuri spre joi, intr-un bar de strip-tease din Lugoj. Autorii, necunoscuti, dispar in noapte. Scenariu mai degraba pentru film despre mafia siciliana. In prima faza, proprietarul barului Monalisa, un personaj despre care ati mai citit in TIMPOLIS, Balint Dorin Petrica, cunoscut in Lugoj sub porecla de “Bedeu”, declara ca in spatele atacului s-ar afla un politist de la Crima Organizata, care ar incerca astfel sa-l intimideze pentru ca i-ar fi facut plangere la Parchet. Dupa cateva ore, Balint si-a retras declaratiile...
Un patron de night-club intra in ofensiva Desi la cateva ore dupa incidentul din noaptea de miercuri spre joi “Bedeu” si-a retras acuzatiile vizavi de un un eventual atac venit dinspre un politist de la Crima Organizata, contactat vineri de TIMPOLIS, Balint a declarat ca ar putea fi vorba “de un politist, de o intimidare, o razbunare” si ca omul legii ar fi incercat sa faca o inscenare, cu bani marcati. Bedeu spune ca a depus plangere impotriva politistului si ca saptamana trecuta i s-a inregistrat dosarul la P.N.A. Din surse neoficiale am aflat insa ca la P.N.A. nu exista nici un dosar pe numele politistului la care Balint face referire. Cum s-a ajuns insa ca ofiterul sa fie acuzat de implicare in incidentul cu focurile de arma trase in barul Monalisa? Se pare ca Balint ar fi aflat despre preocuparile Crimei Organizate vizavi de persoana lui, preocupari pe care le considera abuzive. “Cei vinovati au motive sa se teama, cei nevinovati pot sta linistiti. Am fi mult mai afectati daca ne-ar acuza alt gen de persoane. Actiunea lui nu este singulara, face parte dintr-o strategie de riposta vizavi de activitatea noastra. Incearca sa ne compromita, sa ne intimideze. Respect prezumtia de nevinovatie si nu vreau sa fac referiri concrete la nici o persoana atata timp cat nu e condamnata de nici o institutie”, ne spunea comisarul-sef Mircea Chirila, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Timisoara. Seful Politiei Lugoj, comisarul-sef Dorel Nacu, afirma ca, in ceea ce priveste incidentul de la Monalisa, exista deja un cerc de suspecti. “Au fost audiate doua persoane si martorii. Luni se va prezenta dosarul la procuror”. S-a stabilit ca focurile de arma, care nu au ranit pe nimeni, din fericire, au fost trase cu o pusca de vanatoare de calibru 16 mm. Vecinii din zona spun ca au auzit impuscaturile, dar ca se tem sa se implice deoarece stiu ca in local se petrec lucruri neortodoxe si ca “Bedeu” este un individ violent Cine este "Bedeu"? In 5 iunie 2001, Petru Petrutescu, referent la Biroul de Asistenta Contribuabili din cadrul Finantelor lugojene, a efectuat un control la S.C. Gunfarbed S.R.L. Lugoj. Un individ in combinezon negru l-a luat la bataie. Petrutescu a primit 21 de zile de ingrijiri medicale. Pe atacator l-a identificat ca fiind Balint Dorin, pe vremea aceea patron la Gunfarbed, firma de protectie si paza, si l-a acuzat de ultraj. Acesta a negat insa acuzatiile. Printr-o sentinta pronuntata in martie 2002 de Judecatoria Lugoj, Balint - care mai are antecedente penale, numele lui fiind asociat si intr-un dosar in care se vorbeste despre trafic de droguri - a fost condamnat la doi ani inchisoare. Pentru ca acuzatul a considerat sentinta neconforma, dosarul a ajuns la Tribunalul Timis, care i-a respins apelul. Balint a facut recurs, cerand achitarea. Curtea de Apel, tinand cont de faptul ca “inculpatul este tanar, casatorit si are in intretinere un copil minor si are o caracterizare favorabila depusa la dosar”, a considerat ca scopul pedepsei poate fi atins si fara exercitarea efectiva a acesteia... Asta desi suspendarea se face, in mod normal, doar daca inculpatul nu ar fi avut antecedente. Iar in decizia penala din mai 2002 a Tribunalului Timis figureaza ca Balint are antecedente... Tot in 2001, un gardian public din Lugoj a avut si el un conflict cu Balint. “M-am dus la el pentru debransare. A urlat la intreaga echipa, iar pe mine m-a luat de haine”. Omul a depus plangere, apoi a retras-o. Probabil, de teama. In ianuarie anul acesta, unui tigan din clanul Caldaras, din Lugoj, i-a fost incendiata poarta. Imediat dupa aceea, cineva i-a dat foc masinii asociatului lui Balint, Gomoescu Stefan. Se pare ca a fost vorba de o reglare de conturi, bazata pe un mai vechi conflict dintre tigani si “Bedeu”, conflict iscat de la o datorie a lui Caldaras la jocurile de noroc. Politia s-a sesizat din oficiu in cazul masinii, existand pe rol, la Parchet, un dosar penal pentru distrugere, pe numele tiganului. Nici Gomoescu, cunoscut in Lugoj ca “Fane”, nu este tocmai usa de biserica. In toamna lui 2000 Ciprian Podosu, pe atunci in varsta de 23 de ani, din Lugoj, a fost internat in spital, dupa ce a fost batut crunt intr-un bar din Lugoj. S-a spus la vremea respectiva ca tanarul ar fi fost mare amator de droguri. Politistii au dat de urma agresorului : Gomoescu Stefan, asociat pe atunci la Gunfarbed, firma lui Balint. Acesta a fost, in prima faza, arestat pe cinci zile pentru vatamare corporala grava, primind mai apoi o condamnare cu suspendare la inchisoare. Balint si Gomoescu au condus o perioada firma de protectie si paza. Dar, pentru ca avizul pentru o firma cu acest profil se da numai daca persoana care il cere nu a suferit nici o condamnare, ea a fost trecuta pe numele sotiei lui Bedeu. Interesant este ca directorul care se ocupa de angajarea si selectionarea personalului de la Gunfarbed este fostul sef al Biroului de Ordine Publica din Politia Lugoj, colonel (r) Valeriu Boarna... Numele lui Balint a mai fost asociat si cu acela al unui investitor italian, Raffaele Oliarca. Un angajat al acestuia, din Lugoj, a depus o plangere la Politie in 2001 pe motiv ca “Balint a intrat abuziv in firma patronului si a spart usile magaziilor”. In fapt, Balint cumparase terenul pe care se afla firma de la un asociat al italianului, dupa care a blocat accesul in atelierele firmei, dupa cum spune Oliarca intr-una din plangeri. Intr-un memoriu adresat Ambasadei Italiei din Romania, Oliarca se plange ca in Romania, investitorii sunt escrocati “cu colaborarea delincventilor locali”.


Faptul ca acest prieten apropiat a lui Sanda este impostor e de notorietate. SAITUL PRO TV mentioneaza: 
 Dupa 21 de ani de la Revolutie, cei ce-si plang mortii inca asteapta raspunsuri. Cine a tras, cine e de vina, ce s-a intamplat atunci cu adevarat.


In locul acestor raspunsuri primesc un tablou trist al unei revolutii revendicata azi de impostori care-si cumpara statutul sub atenta supraveghere a institutiei statului care ar fi trebuit sa vegheze la memoria eroilor revolutiei.
Abia dupa 21 de ani au inceput sa-i verifice cu atentie pe cei cu titluri, si abia dupa 21 de ani au aflat ca unii dintre ei sunt fosti securisti sau puscariasi.
Dupa Timisoara, "virusul" libertatii a contaminat si restul Banatului. Lugojul, un oras aflat la doar cativa zeci de kilometri, a fost al doilea oras ridicat impotriva comunismului.
La inceput doar cativa protestanti, apoi din ce in ce mai multi. In 20 decembrie in Lugoj se striga "Jos Ceausescu" . Au fost momente frumoase, in care toti au facut front comun in fata unui regim nedrept si absurd. Acum insa entuziasmul de atunci este estompat de regrete.
Crezul comun, entuziasmul, solidaritatea s-au transformat in 21 de ani in invidii si lupte surde intre revolutionari.
Cele mai multe suspiciuni planeaza asupra unuia dintre liderii post-revolutionari ai Lugojului, Petrica Balint. Personaj violent, cunoscut cu antecedente penale, omul detine si functia de presedinte al asociatiei "16-21 Decembrie 1989 Lugoj".
Silviu Budulan i-a fost aproape si a inteles cum functionau mecanismele in asociatie. Desi a participat activ la Revolutie, Silviu "s-a facut " frate cu Petrica Balint ca sa primeasca certificatul de revolutionar mai repede si mai usor.
In decembrie 1989, Silviu avea 22 de ani. Isi aminteste si acum cum unul din cei mai buni prieteni ai sai a cazut secerat de un glont. Vali Rosada se pregatea sa se insoare in acele zile, insa soarta i-a fost alta. Baiatul a fost unul dintre cei trei morti din Lugoj.
Chiar daca Silviu a trecut in 89 pe langa moarte, dorinta de a-si dobandi certificatul de revolutionar fara mari batai de cap l-a facut sa arda etapele legale.
Din declaratiile unor martori, Petrica Balint a fost retinut de fapt pentru ca era baut si a facut scandal in bloc. El neaga acest lucru.
Faptele de atunci pot fi interpretabile iar revolutionarul lugojean neaga toate acuzatiile. Ii vine mai greu insa sa dea explicatii pentru fapte mai recente. In anul 2009, au inceput sa-i vina indemnizatii retroactive. Sute de milioane de lei trebuiau ridicate de la oficiile postale sau de la casele de pensii.
 Cu astfel de oameni inteleg demnitarii PSD sa se asocieze si sa strige catre adversarii lor, la fel de interlopi dealtfel, ca fac cumetrii gen Bercea Mondial-Basescu. De fapt lucrurile incep sa se duca spre afirmatia ca nu avem de-a face cu lupte politice in Romania ci cu lupte intre structuri ale CRIMEI ORGANIZATE, ce isi disputa teritoriile.
Departamentul de Investigatii.

Vom reveni cu informatii ce vor zgudui din temelii scena politica romaneasca si MISCAREA REVOLUTIONARILOR.
 




joi, 17 iulie 2014

COMUNICAT REFERITOR LA INTRAREA REVOLUTIONARILOR IN PLATA


MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Sibiu , Str Rahovei nr.31, București, str. Prosperității nr 5 bis
mail revoluțiacurata@hotmail.com
- departament revoluționari -










COMUNICAT-decizie-
Nr.10 din 17 iulie 2014
referitor la repunerea revolutionarilor în drepturile conferite prin Legea nr.341 din 2004


Constatând faptul ca numeroasele demersuri ale organizațiilor de revoluționari nu au avut nici un efect pentru revoluționarii supuși genocidului demarat de guvernul Emil Boc și continuat de guvernul Victor Ponta, datorită nenumăratelor certuri și neînțelegeri dintre revoluționari, deoarece majoritatea liderilor BNR sau ale altor grupări fiind vânduta din varii motive partidelor politice, datorită gradului ridicat de corupție la nivelul fostului SSPR, a liderilor grupărilor de revoluționari, a membrilor comisiilor Parlamentare cât și faptului ca se încearcă de către cei care ar trebui sa apere interesele revolutionarilor din interior manipularea în interes propriu sau de grup,
În conformitate cu Statutul Mișcării Civice REVOLUTIA CURATA,
Urmare a consultărilor cu conducerea Miscarii și cu grupările componente






PRESEDINTELE MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA


DECIDE,


1.Singura persoana autorizata să ne reprezinte în materie de repunere în drepturi și care are mandat în acest sens sa vorbească în numele nostru este dl. Col. MIRCEA DOGARU. Începând cu data emiterii prezentei, MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA, precum și asociațiile componente ale acesteia nu mai recunosc nici o negociere sau declarație făcută în numele revoluționarilor cu excepția col. DOGARU MIRCEA cât și/sau a reprezentanților MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA, după cum urmează: Alex Oprea, Orbulescu Mihai, Ringhilescu Viorel, ALEONTE Dorin, Stoenescu Ovidiu.
2. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA nu recunoaște ca fiind reprezentant al revoluționarilor BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR, deoarece aceasta grupare a fost vândută de către liderii acesteia în frunte cu președintele executiv MIRCEA BUCUR și cu președintele Consiliului Național CONSTANTIN POPESCU.
3. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA este o structura cu un puternic caracter civic, motiv pentru care nu va avea nici un fel de alianța politica și nu va iniția nici un fel de discuții cu partidele politice din ROMANIA. Singura forma de organizare politica susținută de MISCARE este PD Olanda, al cărui președinte este dl. VIOREL RINGHILESCU. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA II SUSTINE LA PRESEDINTIA ROMANIEI PE DOMNII VIOREL RINGHILESCU SI OVIDIU STOENESCU, până în luna octombrie, moment în care își va desemna candidatul prin vot direct și în funcție de evoluția fiecăruia pe plan civic , mediatic și electoral. Fata de oricare alt candidat, Mișcarea va desfășura acțiuni ample de stopare a accesului acestora la fotoliul prezidențial.
4. MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA susține necondiționat promovarea ordonanței (aflata în proiect și depus deja la cabinetul Premierului) prezentate de către SMCD privind repunerea în drepturi a revoluționarilor. Orice alta forma de punere în plata nu va fi susținută și va fi stopata prin orice demers legal.


Data la SIBIU, astăzi 17 iulie 2014


PRESEDINTELE MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA
ALEX OPREA


PRESEDINTE EXECUTIV AL MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA
MIHAI ORBULESCU


VICEPRESEDINTE PENTRU REVOLUTIONARI
ALEONTE DORIN


SECRETAR GENERAL
VIOREL RINGHILESCU